Fejléc

Üdvözöljük weblapunkon!

A Bát-Hund Kft 2002-ben alakult Cikón, Tolna megyében, a bonyhádi járásban. A társaság alapítói 50-50%-os tulajdoni részesedéssel a Bát-Grill Kft., valamint Renner Tibor, aki egyben az ügyvezetőigazgatói feladatokat is ellátja. A cég fő tevékenysége hobbiállat-eledelek gyártása és egyéb nagy- és kiskereskedelem.

Üzemünkben speciális gépparkunkkal állítjuk elő saját készítésű termékeinket. A hét 5 napján érkeznek üzemünkbe az anyacégünktől, illetve egyéb élelmiszeripari cégektől származó, emberi fogyasztásra már nem alkalmas baromfi-, és sertésmelléktermékek. Ezek a gyártási folyamat során főzve, illetve bizonyos esetekben aprítva és bélbe töltve kerülnek kiszerelésre. Termékeink egy része nyersen kerül kicsomagolásra és gyorsfagyasztásra. A csomagolást és fagyasztást követően 8 db hűtős kisteherautónkkal hétfőtől péntekig végezzük a kiszállítást a térség kiskereskedelmi egységeibe, saját komlói és bonyhádi üzletünkbe, valamint a kiszállítási körbe beleférő ebtenyésztők székhelyére.

Cikói telephelyünkön nem csak a gyártási és csomagolási folyamat zajlik. Innen irányítjuk nagykereskedelmi tevékenységünket, mely kiterjed a kedvenceknek készült tápokra, konzervekre, szalámikra stb. A telephelyünkön kiszolgáljuk a személyesen vásárolni kívánó tenylésztőket, kiskereskedőket is, akikkel kapcsolatosan az elvárás annyi, hogy a termékeinket csak gyűjtő mennyiségben vásárolhatják meg, illetve a kiszolgálási értékhatár minimum bruttó 30 000 Ft. Érdemes a vásárlás előtt telefonon érdeklődni a vásárolni kíván termékek készlete felől és esetlegesen egy időpontban is megállapodni Hús áruinkat rekeszben értékesítjük , emiatt csere rekeszt kérnénk biztosítani.